Archief


Persbericht 13 januari 2998

WINTERKOST

Het programma:
Column: door Nadja van den Aker.  Nadja verdient haar kost met overtuigend en duidelijk taalgebruik. Zij windt er geen doekjes om….

Literair interview: Annelies Goossens praat met Benny Lindelauf  o.a. over zijn boek ‘Negen open armen’. Deze Sittardenaar wordt geprezen om zijn aanstekelijke humor, levendige en spitse dialogen en om zijn sterk verhalende en tegelijk poëtische schrijfstijl. “Schrijven is eigenlijk steeds opnieuw verhuizen.”

Kalle mèt: Els Nieskens in gesprek met Marion Beerens.  Een veelzijdige creatieve dame die Els graag aan ons wil voorstellen.

Muziek: Ierse muziek, Keltische ballades…mysterieus en toch transparant! Prachtig harpspel en zang van de Noordlimburgse Els Denessen, waar u zeker van zult genieten! Sieradenshow: wederom tonen wij u sieraden die in het Centrum voor de Kunsten werden gemaakt.

Het team van Salon Remunj nodigt u van harte uit om erbij te zijn! Om 14.00uur starten wij met ons programma in de Balletzaal van het Centrum voor de Kunsten, Jesuïtenstraat 4 te Roermond. Afsluiting 16.30uur.


Terug naar archief seizoen 2007 - 2008