Archief

 

Persbericht 18 januari 2009

Veranderen kan…leuk zijn.

Salon Remunj, voor de verandering. Met een onveranderd gevarieerd programma.

De COLUMN wordt verzorgd door iemand die er geen doekjes om windt en haar kost verdient met duidelijk en overtuigend taalgebruik: Nadja van Berkel. Haar doel in dit nieuwe jaar en in haar hele leven: eerlijke communicatie! Wie laat zich niet graag door haar verrassen?

Als LITERAIRE GAST treedt dramadocent Bart Segers voor het voetlicht. Hij wordt geïnterviewd door Annelies Goossens en om te tonen wat hij in zijn mars heeft, zullen enkele van zijn leerlingen een aantal monologen voordragen.

PUR CHANT zorgt deze middag voor de muzikale omlijsting. Het is een ensemble bestaande uit Janine Bindels, Annemie Veldman, Maarten Sonnenschein en Jan van der Hijden. Zij brengen a capella nummers, maar houden ook panfluit, dwarsfluit en gitaar in de aanslag. Een zeer bijzondere combinatie.

In de rubriek KALLE MIT hebben we architect Frans van Dun op bezoek. We denken dan meteen aan de renovatie van de ‘Teekenschool’ en woonplan ‘Bredehof’ in Roermond. Benieuwd wat hij ons en Els Nieskens te melden heeft in deze crisistijd.

U bent op 18 januari van harte welkom in de balletzaal van het Centrum voor de Kunsten, Jesuïtenstraat 4, te Roermond. Als u aan de achterkant aan de Lindanusstraat binnenkomt, zult u geen opstapjes of drempels tegenkomen. Aanvang: 14.00uur. Entree 5 euro.

Terug naar archief seizoen 2008 - 2009